Hvem er jeg? - kort om min faglige baggrund

 

Uddannet ved Århus Universitet som psykolog (cand.psych.) i 2000, autoriseret som psykolog i 2003 og har gennem de sidste 8 år arbejdet med en bred og alsidig vifte af psykologiske problemstillinger.


2000 til 2002: Neuroseklinikken i Ørsted som gruppeterapeut. På Neuroseklinikken hjalp jeg primært mennesker, overvejende kvinder, som havde været udsat for vold. Terapien tog afsæt i en psykodynamisk behandlingsmetode.  Ørsted Neuroseklinik blev lukket i 2002 grundet omstrukturering i psykiatrien.


2002 til 2005: Ansat i Lokalpsykiatri Vest, Århus. Arbejdet som psykolog i lokalpsykiatrien omhandlede individuelle samtaler, gruppeterapi samt supervision og undervisning af tværfagligt personale (sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter og sosu-assistenter). Behandlingsmæssigt hjalp jeg primært mennesker med depression, angst, bipolar (maniodepressiv) sindslidelse, skizofreni og asperger syndrom. Autoriseret som psykolog i 2003.


2007: Ansat i 1-årigt vikariat ved Regionshospitalet i Horsens. Min primære arbejdsopgave var supervision af tværfagligt personale, undervisning af patienter på en af de lukkede afdelinger, individuelle samtaler med patienter med angst og depression samt gruppeterapi med mennesker med OCD.


I februar 2008 blev jeg fastansat i en fuldtidsstilling ved Klinik for Angst- og Tvangslidelser i Silkeborg, Region Midtjylland. I dette regi varetog jeg forsamtaler og diagnostisk udredning af henviste patienter, behandlingsplanlægning, individuel terapi, gruppeterapi, undervisning og supervision. Klinikkens primære målgruppe var mennesker med angst (agorafobi, panikangst, socialfobi, OCD).


Den 01.07.2010 blev etablerede jeg fuldtidspraksis i Middelfart med en sideløbende deltidspraksis i Århus. Ifb. med etablering af psykologklinik i Middelfart, er jeg blevet tilknyttet den offentlige sygesikring. Der kan således fås tilskud til samtaler i min klinik i Middelfart såfrem man får en henvisning til psykolog af sin læge.


Jeg har sideløbende med mine forskellige ansættelser taget den 2-årige kognitive videreuddannelse. Med afsæt i kognitiv adfærdsterapi regner jeg med at blive specialist i psykoterapi ved starten af 2011.

Jeg er naturligvis medlem af Dansk Psykologforening. Som psykolog er jeg omfattet af de nordiske regler for etik. Jeg har derfor tavshedspligt, som omfatter både indholdet og eksistensen af samarbejdet med mine klienter.